2012-06-29 08:49:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Rég nem látott baráttal találkozhat

Napi horoszkóp június 29.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagy szerepet kap ma az életében a pénz: de azért ne hagyja, hogy teljesen eluralja a lelkivilágát. A pénznek a lélekhez semmi köze. Azt meg végképp ne engedje, hogy az érzelmi életébe az anyagi dolgok beleszóljanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma csalódhat valakiben, akire eddig nagyon számított. De meglehet, hogy az ön elvárásai voltak túlzóak. Vagy az emberismerete nem működött jól: olyanban bízott, akiben nem lehet. A tigrisnek nem lehet felróni, hogy vérszomjas.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Reménytelien alakulnak a dolgai a mai napon, s ehhez csak egy kicsit kellene változtatnia a hozzáállásán. Ön talán túl kritikus másokkal, nem tudja elengedni a saját előítéleteit. Pedig a legnagyobb erénye a rugalmassága.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Készítsen egy listát arról, milyen reményei hullottak kútba az utóbbi időben, és melyek valósultak meg. Ha a mérleg pozitív, akkor jól tervezett, ha nem akkor valamit változtatnia kellene a közeli jövőben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az irigyei szép számmal szaporodnak, ami azt jelzi, hogy jól végzi a dolgát. Valamelyikük azonban megpróbálhat ártani önnek a mai napon. A bajt kivédheti, ha résen van, és ma különösen figyel az árulkodó jelekre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az álláskereső Szüzek ma ígéretes lehetőségre lelhetnek. Ne várjon, ne halogasson, vágjon bele még a mai napon! Küldjön önéletrajzot, vagy jelentkezzen személyesen. A gyorsaság most fontos tényező a sikerhez vezető úton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jó lenne ma résen lennie, mert valaki könnyen becsaphatja. Talán egy pénztáros a vásárlásakor, vagy valamilyen internetes partnere él vissza pillanatnyi figyelmetlenségével. Ne hagyja lelakatolatlanul a kerékpárját sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Régen várt találkozó vidíthatja fel a mai napját. Nem biztos, hogy eleve úgy áll a találkozóhoz, mint amit jónak ígér a sorsa. Mégis úgy alakul, hogy vidámabban telik az idő, amit az illetővel tölt, mint remélte volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Főnökei ma olyan feladattal bízhatják meg, amibe akár még bele is törhet a bicskája. Ne habozzon segítséget kérni, ha nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni. Inkább legyen eleve őszinte, mintsem az eredménnyel legyenek elégedetlenek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A bürokrácia ma sok bonyodalom forrása lehet. Különösen akkor, ha nincs türelme a várakozáshoz, és feladja a sorban állást valamilyen hivatalos ügyében. Inkább fejtsen keresztrejtvényt, vagy olvasson, de ne rohanjon el!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kerülje ma a feszült helyzeteket. Nem baj, ha néha megalkuvó, önnek is tanulnia kell a konfliktuskerülést. Ez még nem jelenti azt, hogy gyenge jellem. Van olyan harc, amit felesleges megvívni, mert semmit nem nyer vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Olyan baráttal találkozhat ma, akivel már régen nem. Pedig mindkettejük számára kiderülhet, hogy milyen sokat is segíthetnek egymásnak. A kapcsolat nélkül eltelt idő, ha jó barátokról van szó, semmit nem jelent.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: